sâmbătă, 26 aprilie 2008

SARBATORI MINUNATE!!

Si uite ca aproape a trecut si luna aprilie, a venit si Pastele. Timpul parca se scurge din ce in ce mai repede...lucru care ma sperie putin.. Dar in seara asta trebuie sa ne bucuram de aceasta fericita sarbatoare. Pastele este cea mai de pret sarbatoare a crestinatatii, Invierea Domnului fiind cea mai mare minune savarsita vreodata de Dumnezeu. Desi se pare ca oamenii uita de la an la an ce sarbatorim noi in aceasta noapte, eu as vrea totusi sa va antrenez intr-un exercitiu de imaginatie: sa ne imaginam ca toata lumea e buna, macar cu ocazia acestei zile, ca putem fi cu totii buni unii cu ceilalti, ca nu mai injuram, ca suntem intelegatori, ca avem numai ganduri bune si ca putem primi pe oricine la masa cu inima deschisa.
Mi-as dori din tot sufletul ca masa de Paste sa fie cu adevarat una a iubirii...mancarea sa fie pregatita cu dragoste si cu zambete, iar nu cu stresul ca n-o sa iasa bine, ca n-o sa arate suficient de bine, ca e prea multa. Nu! Atata timp cat o pregatesti cu draga inima, n-are cum sa nu iasa bine. Curatenia si decoratiile din casa trebuie facute la fel...tot cu inima...
Din pacate, toate astea au cam fost uitate...dar putem macar sa ne imaginam ca lucrurile ar sta astfel si sa incercam totusi sa schimbam ceva prin atitudinea noastra. Hai sa zambim cu adevarat cand facem o urare!
Sa aveti un Paste care sa va aduca cel putin un zambet, care va fi o minune pentru toti cei dragi!


Niciun comentariu: