marți, 22 aprilie 2008

ploaie...tot de primavara..

Tocmai ce l-am auzit pe Gadea zicand ca blogurile au fost facute din nevoia oamenilor de a injura, de a se revolta...de a-si scoate la suprafata toata isteria aia reprimata rroororooroaoao...ceva de genul :D
In cazul asta sa-mi plang si eu de mila...am facut 3 ore de la gara de nord pana in colentina :| M-a prins si ploaia in statie de m-a facut ciuciulete...am asteptat vreo 40 de minute asa...si apoi o minunata calatorie de 3 ore prin bucuresti 8-> mi s-au uscat si hainele..si parul...ce fain o fost...8-|
mda...si in timpul asta auzeam la radio cum e blocat traficul in tot orasul. ca in nush ce intersectie nu functioneaza semafoarele si ca s-au dat jos cativa soferi si au inceput ei sa dirijeze circulatia. mai grav...in seara asta era programat meciul steaua - poli timisoara, iar autocarul celor de la timisoara e blocat in trafic si e posibil sa nu ajunga la meci :O uitandu-ma acum pe net am vazut ca au ajuns...ce usurare /:)
deci iata cum se descurca bucurestiul la prima rafala de ploaie: se blocheaza!
in fine
in alta ordine de idei...azi s-au lansat candidatii la primarii, deci au inceput oficial campaniile electorale, recte milogeala si promisiuni desarte gen sanchi si asa mai departe...stiti voi mai bine. subiect interesant, dar mi-e prea scarba sa-l discut acum.
in seara asta la pro tv prima semifinala din liga campionilor...chelsea-liverpool, super meci...vi-l recomand!!
si sinteza zilei si-a luat amenda de la cna din cauza lui valentin stan, care in seara asta are o cravata mult prea roz!!
si am terminat cu stirile :D


Un comentariu:

Cora spunea...

Oficial campaniile electorale incep peste 10 zile... ce fac ei acum este "preludiul" unei campanii :))