miercuri, 9 iulie 2008

Party in Pitesti :p

De cand m-am intors in orasul de "mlastina", Pitesti, pot spune ca nu am iesit aproape deloc...devenind astfel o foarte pretentioasa buruiana de ghiveci. Insa ieri m-am hotarat sa scot si eu capul pe usa, ce-i drept, la insistentele prietenilor :p Si ce sa vezi...mare eveniment mare in Pitesti...concert Voltaj (whoa...zdaiseama :p) Si asta era si motivul pentru care tooooaaaata lumea iesise "in centru". Stateam pe o banca si ma uitam...cate specimene diferite de ciudatei imi treceau prin fata - parca toti se imbracasera cu "hainele bune" sa iasa sa se plimbe "pe centru"...poate chiar sa agate ceva :> Vorba unui prieten...daca ai sta zilnic in centru sa faci poze, ti-ai face un nou pitzipoanca.org cu muuult mai mult trafic :) Mda...deci cocalari, pitipoance, oameni in varsta, parinti cu copii de 2-3 anisori...toata lumea venise la concert. Poate va intrebati de ce. Si eu m-am intrebat de ce. Pentru ca in orasul asta toata lumea e atat de plictisita...gradul de monotonie e atat de ridicat incat o astfel de manifestare e ceva cu adevarat iesit din comun si vor cu totii sa participe. Foarte ciudat oricum. Mi-aduc aminte ca si pe vremea cand eram eu clasa a 9-a mergeam la concertele Vama Veche si eram si eu innebunita cum sunt pustii astia de acum...dar parca publicul nu era asa eterogen :)) Dar totusi...si atunci vedeai pe strada groupies, hard rockers wannabes, cocalari (pe vremea aia cred ca le ziceam doar manelisti)...iar curentul emo inca nu era denumit pe vremea aia...dar cu siguranta era out there! Deci prea multe nu s-au schimbat de atunci, numai ca oamenii sunt de calitate inferioara...asa mi se pare cel putin.
A fost fain ca inainte de Voltaj pe scena au fost MC Claudiu Sara si DJ Ivan de la ProFM ca sa mai puna muzica...sa ne incalzeasca cica pentru concert. Anyway...a fost dragut asa. Mi-a placut muzica pusa de DJ Ivan. Si apoi a inceput nebunia. Cand au aparut omuletii de la Voltaj pe scena...sa te tii ce de tipete si urlete...nu-mi venea sa cred. Erau "fani" veniti de la Cluj sa-si vada idolii....adica...asta chiar n-am putut s-o inteleg. In fine...Pai cand zicea solistul "Toata lumea mainile sus!"...era mai ceva ca Simon says...iar eu stateam acolo si ma minunam de cat de excitata e lumea de ...Voltaj? Erau pusti d-astia cu freze de houseri care sareau si strigau la greu alaturi de pusti imbracati in haine rock...care mai faceau si semnul de \m/ rock on...o amestecatura de neimaginat. A...si la "mainile sus" nu cred ca mai e nevoie sa spun ce brize de "aer proaspat" veneau in aer...ceva minunat. Am descoperit si eu ca toate piesele astora de la Voltaj sunt cu dragoste cu astea...romantice...mda...cred ca de-aia toata lumea in jurul meu was making out la un moment dat: ugly people, sick people, old people, disgusting people, fat people...you name it! Toti erau acolo....surescitati de moment daca pot spune asa... A fost si o melodie pe care o stiam si eu...aia cu "Albinuta" :D Aveam vreo 12 ani asa cand au lansat-o...si de-aia...tocmai acum am inteles despre ce e vorba in melodia aia...cata pornache...
In fine, cand s-a terminat totul...pe jos era o mizerie de nedescris...mda...
A fost bine ca am iesit si eu din casa...si am putut observa fenomenele astea din orasul meu natal...aka...FreaksTown :p
P.S. V-am pus si voua "Albinuta" ca sa vedeti ce au cantat astia in fata atator copii care aveau mult sub 12 ani...:P



Voltaj-Albinuta
Asculta mai multe audio Muzica »

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu fii rea, ca nu a fost rau deloc.Aveai 12 ani cand s-a lansat melodia? Eu aveam 8-9 ani,si mi-o amintesc destul de bine, cu tot pornachu ei de melodie. In freaktown m-am nascut eu,si am trait pana la "inaintata" varsta de 16 ani. Nu e chair asa freak. sunt multi wannabe, multi kewl-isti, nu foarte multi emo,putini rockeri, foarte multi "hauseri",majoritatea cu apucaturi de gay(cel putin unele nopti in insomnia sunt adevarate gay-fest). E un oras variat, dar nu e un freaktown. Si apropo de voltaj, au cantat bine,mai bine ca orice formatie romaneasca care a trecut pe aici.

Anonim spunea...

draguta fetita...nu mai iesi cu prietenii care te duc la concerte naspa:p parerea mea;))) si da, mai, asta e: oameni naspa, oameni nespalati, oameni plicticosi, oameni comuni...dar asta e. sunt si din astia peste tot, nu numai in pitesti la noi. sincer, eu stiam toate melodiile:)))) desi nu sunt mare fan...dar a fost o chestie, frate, a mai iesit si lumea din casa(io care credeam ca nu vine nimeni ca sunt toti la mare:D), a iesit din monotonie...printre care lume si tu:>...hai...ca nu or veni stereophonics tocmai in pitesti ca sa vina prostul de mine;)))merg si la astia ai nostri destul de buni...si nu poti sa zici ca voltaj sunt aiurea...

Anonim spunea...

nu prea mi-a placut ce-ai scris in postul asta.ai cam exagerat cu sarcasmul...cunosc stilul asta.nu iti flateza imaginatia si iti lezeaza originalitatea. banuiesc ca esti fan Mircea Badea,dar pana si la el critica pare uneori regizata.

ramonelu spunea...

@daniel - si eu am locuit aici vreo 18 ani, si inca de atunci observam anumite schimbari in rau...insa acum, ca m-am detasat complet de comunitatea asta, pot observa mult mai bine anomaliile.

@alina - tu esti aia care asculta muzica la player si stiu sigur ca si tu te plictiseai...so...vorba aia...las-o ma ca macane.

@sorina - nu ti-a placut?imi pare rau. cheers!

Anonim spunea...

daca iti amintesti...ascultam muzica la player cand mixa dj X...ca doar stii ca mie nu prea imi place mai deloc houseul... remember? ok...si eu chiar am cantat cu oamenii de la voltaj...had fun, clapped...:p nu sunt ei my favourites, dar nici naspa nu sunt:)

Anonim spunea...

Probabil ca inca n-ai descoperit adevaratul Bucuresti daca jignesti cu seninatate orasul asta dragut.
Tactica e buna:un blog are nevoie de dispute...dar nu cred ca pitestenii sunt asa un subiect caterincos.
Te felicit pentru blog.Vad ca e multa lume prin zona.E clar ca merita citit,e mult peste blogul tau precedent.
:D