vineri, 8 august 2008

conversatii inutile.eu cu mine.

Un foarte frumos cantec al celor de la Coldplay spune asa…”if you love me, won’t you let me go?” Ca de obicei, se pare ca adevarul zace in astfel de piese pe care nu o data le subestimam.
Am mai discutat subiectul asta cu love-ul...cu dragostea. Unii spun ca e extrem de complicat, altii il vad ca pe cel mai simplu si natural lucru din lume. Nu pot sa ma pronunt aici. Dar daca dragostea inseamna si sa stii cand sa pleci de langa acea persoana? Exact asa...daca ma iubesti, lasa-ma sa plec. Daca vrei sa ma vezi fericita, lasa-ma sa fiu libera. Oare asta sa fie dragostea? Uneori da, sa iubesti inseamna sa daruiesti. Ce dar mai mare decat libertatea?

O despartire e, fara indoiala, dureroasa. Foarte dureroasa. E ca o rana deschisa care te chinuie intens, o durere surda care de-abia te mai lasa sa respiri. Dar dupa o vreme te obisnuiesti cu ea, inveti sa te tratezi, inveti sa traiesti cu durerea. Iar cand rana s-a vindecat complet, iti lasa o cicatrice foarte urata, care nu te va lasa niciodata sa uiti ce a fost. Iubirea aia nu moare niciodata. Si ai cicatricea care nu te va lasa sa o uiti vreo clipa din tot restul existentei tale.

Ma veti intreba de ce sa alegeti sa suferiti atat...cand puteti continua o relatie, sa faceti si mai multe compromisuri, sa ajungi la o cale de mijloc, sa sacrifici tot...numai ca sa fii cu persoana respectiva. Raspunsul e simplu. Din iubire. Din iubirea pe care i-o porti lui/ei, din iubirea pe care o ai pentru relatie, din iubirea pentru sentimentul de a fi indragostit. Odata ce ai facut atat de multe compromisuri incat relatia voastra e o pseudorelatie, oricat de mult v-ati iubi voi...ramane acel „pseudo” ca un handicap in viitor. De ce sa nu ramai cu amintirile frumoase? De ce sa nu ramai cu o relatie fericita? Doare mult mai mult, de acord. Dar pe termen lung, e decizia potrivita.


P.S. In loc sa scriu despre Olimpiada am scris despre aberatiile astea pentru ca m-a provocat Cora prin postul ei. Cheers ;)




coldplay - violet hill
Asculta mai multe audio Muzica »

2 comentarii:

Nu Stiu Nimic spunea...

adevarat grait-ai in postul asta! mai crezi in ce ai scris aici? :)

ramonelu spunea...

eu mai cred...numai ca am descoperit ca de fapt versurile cantecului erau "if you love me, won't you let me know"...and that's wrong..oh so wrong..