vineri, 3 octombrie 2008

cum e sa fii adult?

In ultimul am simtit din ce in ce mai mult presiunea anilor...am fost fortata sa fiu adult si sa imi asum responsabilitatile unui adult. Si stiti ce? E cam nasoala treaba.
Azi am fost la un interviu de job...eu m-am descurcat bine, salariul oferit era ok, dar am plecat asa dezamagita. De ce? Pentru ca nu era ce imi doream eu. Eu m-am dus pe tocuri la interviu...acolo toti erau in tenisi si isi dadeau coate cand m-au vazut pe mine asa. In fine...ideea e: salariu ok, mediul nu imi placea...si nici postul pentru ca nu imi stimula creativitatea atat de mult pe cat mi-as fi dorit. Dar daca eram pe picioarele mele...nu ma mai gandeam asa mult si acceptam de urgenta ce mi-au oferit doar pentru bani! Si asta mi se pare asa de trist si atat de adevarat. Sunt atatia oameni care accepta joburi care nu le plac numai din considerente financiare.
Si atunci cand tu te chinui sa fii cat mai rational si sa iei decizii rapid si intr-un mod cat mai corect, in jurul tau apar oameni atat de puerili cu problemele lor copilaresti care vor neaparat sa se certe cu tine din te miri ce motiv...sau altii care vin sa iti povesteasca telenovele de ma simt ca in "the o.c.".
In mod evident, o veste proasta nu vine niciodata singura. Si normal ca pe langa problemele pe care le ai te si imbolnavesti ca sa-ti fie de 2 ori mai greu sa te dai jos din pat dimineata. Dar ghici ce? Trebuie sa o faci! Trebuie sa dai jdemii de telefoane, sa te intalnesti cu oameni, sa iei hotarari si sa faci tot felul de lucruri importante pentru tine.
So...da, sa fii adult e naspa de tot.

2 comentarii:

Ciresica cu numele de MaMeMiMoMu spunea...

la inceput o sa fie greu,dar o sa dai de jobul visurilor tale...nu o sa ma regreti nicio experienta de acest gen.era si normal sa reactioneze asa[coate and shit]...tu te respecti si prin urmare ii respecti si pe cei din jurul tau.cu astfel de experiente o sa te tot intalnesti.invata cat poti din ele.poate ca si din asta ai ramas cu ceva desi inca nu iti dai seama.nu dispera:p
fii barbata zoe!ce mama naibii o sa iti gasesti jobul ideal...ai si tu un strop de rabdare

Anonim spunea...

Sa fii adult e o alegere! :)

Te poti muta in India sau China si traiesti ca o regina ;)