luni, 12 mai 2008

micul ne defineste

Tocmai am vazut al televizor ca ieri, pe 11 mai a fost Ziua Narciselor. Toata lumea s-a dus la cules de narcise, foarte frumos si romantic :X. Ce-au facut apoi...? S-au dus sa petreaca normal. Cum? Cu mici si bere! Interesant e ca in reportajul respectiv se prezenta sarbatoarea la Tg. Jiu si intr-o comuna din Arges. Dar ambele comunitati se infruptau (ca sa nu zic direct...bagau in ei) mici si bere (la greu). Pentru ca, nu-i asa, "la o petrecere campeneasca merge" ;;)
Sa vedem: de ziua berii - mici si bere; de ziua narciselor - mici si bere; de zilele orasului - mici si bere; la Simfonia Lalelelor (pitestenii stiu), se ofilesc florile alora de la fumul de mici; cand merge romanul "la iarba verde"...cu ce-si umple portbagajul? Da, ati ghicit: CU MICI SI BERE!!!
So...my darlings...sa vedem acum. Ce ne defineste pe noi romanii? Prin ce ne-am putea caracteriza? Sau hai sa vedem cum petrec romanii? Cu ce se simt ei bine? Romanii se distreaza spargandu-si burtile cu mici, care de fapt sunt un amestec dubios de carne, adesea pregatiti in conditii insalubre si galgaind multi litri de bere...si nu orice fel de bere...din aia la PET. Ca asa-i frumos la "petrecere campeneasca", nu-i asa? My bad, la PET sau la tap....
Mda...fain...sunt mandra ca sunt romanca.
Si bineinteles, sa nu uit de manelele sau muzica populara de rigoare :D Un ingredient deosebit de important ;;) Da-i cu micul da-i cu berea!

Un comentariu:

Anonim spunea...

penal