sâmbătă, 30 august 2008

what's your soundtrack?


Ceea ce face ca un film sa fie grozav, printre altele, e si coloana sonora. De-aia exista si premii pentru “soundtrack”. De cate ori nu am auzit in filmele noastre preferate niste piese extraordinare pe care le-am pus apoi pe repeat? De multe ori ne dorim ca si in viata sa fie la fel – intr-un anumit moment sa auzim o anumita melodie, care credem noi ca s-ar potrivi.

Pai si de ce sa nu facem asta? OK, de acord, n-o sa se auda pe strada "Pretty Woman" atunci cand iesim din casa pline de incredere, nici "Crazy" atunci cand tipul ala foarte dragut din metrou iti zambeste...dar hei! Sunt in mintea noastra! Noi le auzim...e filmul nostru si asta conteaza, nu? De-aia avem mp3 playere, sa ascultam ce vrem atunci cand simtim ca e momentul pentru o piesa speciala...dar mai ales, creierul nostru are o baza de date extraordinara in care va asigur ca se gasesc toate cantecele pe care le-ati auzit vreodata. Asa ca data viitoare cand stati doua ore in fata oglinzii doar ca sa va pregatiti pentru o zi la birou, in momentul in care veti pasi cu incredere pe tocurile de 10 cm, in jur o sa auziti “Pretty woman, walking down the street...” si o vor auzi si ceilalti, sa fiti sigure…de-aia o sa atrageti atentia tuturor…si cand o sa vedeti un tip asa dragut incat nu va puteti abtine sa nu-i zambiti, just think of “I go crazy…for you baby…” – poate ca el chiar asculta asta pe player...daca nu, are alt soundtrack, dar tot o sa va zambeasca inapoi :)

Soundtrack-ul vostru care este?

4 comentarii:

Unknown spunea...

Daca te duci la serviciu cu tocuri de 10 cm...scuza-ma draga dar ce serviciu e asta? :)))) Se plateste pe ora?
Oricum, de multe ori nu simtim ce trebuie in anumite momente pentru ca suntem indobitociti de filme. Trebuie o melodie sa ne spunam ce sa simtim? Nu e la fel ca rasetele de fundal care iti spun cand e ceva amuzant in comedii si ca trebuie sa razi.
"Urmareste Dogville. O sa ai un soc. " J.

Anonim spunea...

din ce film e melodia..ca nu-mi dau seama:)

ramonelu spunea...

De obicei sunt minunatat ta pereche de stiletto cu tocuri de 10 sau chiar 12 cm...si sunt mii de femei pe tot globul care se duc la birou incaltate cu asa ceva ;;)
Si nu am spus ca melodiile trebuie sa ne spuna ce sa simtim...trebuie doar sa intareasca ceea ce simtim. Sa afle toata lumea ceea ce simtim.

Anonim spunea...

i kinda agree with you...si de-aia incerc sa ascult chestii mai...cheery sa zicem cand plec undeva...sa ma intalnesc cu lume, pt ca de obicei sunt cam lenesa si nu imi prea vine sa ies...si imi amintesc ca i go out to see my friends:P to laugh and have fun:) yes, it works for me:>