luni, 12 mai 2008

Buna dimineata!

As dori sa indrept atentia tuturor cititorilor mei, dar mai ales a celor care au un blog personal, asupra acestui editorial al lui Marius Tuca din Jurnalul National de vineri. Ati citit, da? Gata?
Acum sa vedem reactia lui...pam parararam...ZOSO.
Now how mature is that, kids?
Nu pot sa spun ca aveam o parerea prea buna despre acest Zoso inainte...dar acum :> Ok, poate eu is stupida in posturile mele...poate chiar penala...dar frate...macar eu scriu posturi care sa contina mai mult de 10 cuvinte :D
Am tot respectul pentru Apropo TV, mi se pare foarte tare emisiunea. Dar cand l-au invitat pe omul asta si l-au etichetat cu: "Zoso, blogger profesionist". Nu zau? Zoso, idolul tuturor bloggerilor de 16 ani...de fapt, al tuturor bloggerilor descrisi de Tuca. Daca un asa zis "blogger profesionist" reactioneaza la critica prin replica "esti bou", atunci e clar.

*Si pentru toti cei care imi pun comentarii anonime...dragilor...nu scriu pentru voi... daca voi sunteti atat de redusi incat sa cititi in mod constant un blog care nu va place, atunci nu cred ca vreau sa va cunosc vreodata. Penal, nu? Culmea e ca unii oameni ma plac;)
Cheers!

3 comentarii:

Anonim spunea...

din ce in ce mai penal (prin asta ma atragi baby)

ramonelu spunea...

mai penal e ca tu ma citesti in continuare :>

Unknown spunea...

Cam asta spunea si Dubios:
http://blog.dubios.ro/marius-tuca-e-onanist-si-arhi-e-frustrat-google-bomb