sâmbătă, 17 mai 2008

"homecoming"

De multa vreme nu mai auzisem nimic de Coldplay, formatie care mie imi place foarte mult. De fapt, stiam ca lansasera un nou album, pe un stil cu totul diferit, care nu a fost primit la fel de bine de toti fanii.
Insa azi am avut suriza sa aud la radio vocea si mainile lui Chris Martin. Bine..nu mainile..pianul lui Chris Martin :p Dar nu era sigur, era cu Kanye West, un alt artist de mare valoare, pe care il apreciez...un negru de valoare pe care il am bine pus in suflet :p Melodia lor se numeste "Homecoming"...si poate ca e destul de sugestiv, cel putin pentru Chris Martin, se intoarce pe sticla cu un nou videoclip, chiar daca nu e cu colegii sai de trupa. Piesa mi se pare geniala, suna foarte bine...pianul lui Martin cu vocea lui Kanye...combinatie geniala...E altceva...un altceva foarte placut!
Iata aici videoclipul...sper din tot sufletul sa va placa la fel de mult cum imi place mie...pentru ca eu nu ma pot satura ascultand-o! Si desigur ca si videoclipul e foarte bine realizat, efectele se potrivesc perfect cu piesa...nu stiu cat e de comercial..sau cat de mult o sa prinda la public sau daca va lua premii...tot ce pot spune ca piesa si videoclipul valoreaza al naibii de mult din punct de vedere al culturii muzicale contemporane!

Kanye West feat. Chris Martin - Homecoming
Vezi mai multe video din Muzica »

9 comentarii:

Unknown spunea...

Nu-s foarte impresionat de videoclip, iar de melodie și mai puțin.

Prefer vechiul stil Coldplay. Parcă exprimă mai mult...

ramonelu spunea...

Si mie imi place foarte mult vechiul stil Coldplay, intr-adevar...e a lot more meaningful..dar melodia asta e mai jucausa oarecum...exprima multe, intr-un alt fel. Poate chiar nu e pentru vechii fani Coldplay.

Anonim spunea...

melodia chiar e foarte buna....in schimb modul tau de a o comenta....penal...

Anonim spunea...

comentariu la comentariu lu ramonelu.....vechii fani coldplay , ha?

Cora spunea...

Eu vad featuringul ca o modalitate de a rade de Kanye si muzica lui :)). Pare atat de mic si nesemnificativ pe langa Coldplay...

ramonelu spunea...

nu frate...si chris martin, si kanye west sunt 2 nume huge in muzica - pe stiluri diferite, evident...si asta mi se pare ca face melodia geniala..2 oameni diferiti intr-o singura piesa..2 genuri diferite intr-o singura piesa...that's what makes it special..
parerea mea!:p

ramonelu spunea...

pentru "nu sunt cine crezi tu"...eu nu cred nimic despre tine.mai mult, chiar nu-mi pasa cine esti...:) ..da..vechii fani coldplay...sau fanii vechiului stil coldplay?ia-o cum vrei puisor.

Anonim spunea...

2 nume huge in muzica...frate...ce muzica asculti tu? frate....te cunosc de muuuuult timp si e cam greu sa ma prostesti

ramonelu spunea...

anonim..si daca ma cunosti de mult timp (:O) ce?cum adica nu te prostesc?nu ascult muzica pe care spun ca o ascult?mi-ai citit toate posturile?
and thanks for the feedback!