vineri, 30 mai 2008

time?

Ieri, pe 29 mai, presedintele Basescu a facut apel catre toti romanii, "invitandu-i" la votul de duminica, 01 iunie. Ca..nu-i asa...putem aloca 10-20 de minute din timpul nostru pentru a ne exprim optiunea, dupa cum afirma domnia sa. Intrebarea mea e..la ce bun? Cine o sa le ia in considerare? Nu vreau sa intru in polemici politice, dar...stiti vorba aia cu.."Nu conteaza cati voteaza, conteaza cine numara voturile"? Mda...ca sa nu mai spunem de circurile de campanii care au fost...ma doare capul de cat accent s-a pus pe milogeala si pe ignoranta poporului. Ideea e...in 20 de minute pot sa ma uit la un episod de "Friends", "2 men and a half" sau cine stie ce altceva...benny hill sau tom si jerry...in 20 de minute ies cu copilul in parc, doar e 01 iunie..Ziua Internationala a Copilului...in 20 de minute trag un pui de somn...cate lucruri se pot face in 20 de minute...Incredibil...
In fine..voiam doar sa evidentiez lipsa puterii de convingere a presedintelui Traian Basescu, a carui popularitate este in continua scadere...
Si totodata sa va fac sa profitati mai mult de timp...prezentandu-va cateva optiuni de 20 de minute....asa poate va veti da seama de dimensiunea reala a timpului si astfel o sa-l apreciem mai mult!
Cheers!

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu sunt de acord cu tine, prietene. dimpotriva, ar trebui sa ne implicam si sa nu-i lasam pe altii sa decida pentru noi. din ce spui tu aici, nu ar trebui sa mergem la vot. daca asta e atitudinea, spune-mi,te rog, cum sa 'crestem'??

ramonelu spunea...

Te duci la vot daca vreunul din politicienii care candideaza te-a convins prin circul sau, right? Din moment ce nu sunt convinsa...de ce sa irosesc 20 de minute?Si nu, nu o sa crestem daca votam in continuare niste asa-zisi politicieni...mai mult papusele Barbie contrafacute..