luni, 16 iunie 2008

cum sa ai o revelatie

Multumita unei intamplari minunate petrecute azi-noapte am avut, evident, o revelatie. Intamplarea cam asta e: azi-noapte pe la 3.30, intocandu-ma de la o nunta (:">), pe la vreo 15 km in afara orasului m-a lasat bateria la masina. Am mers o vreme fara lumini de nici un fel, desi era si ceata si rarele masini care treceau...aveau mult peste 100 la bord. Si uite asa am tras pe dreapta, aproape un stalp de iluminat si pe tocuri de 12 cm si in rochita de seara m-am apucat sa mesteresc pe la motor...a mai mers o vreme (dar nici macar turometrul nu mai indica nimic, ce semnalizare sau lumini de pozitii?), pana cand a inceput sa dea si rateuri pe teava de esapament...am tras-o iar pe dreapta, am mai frecat-o putin...pana a murit de tot. Am incuiat-o si am dat un telefon sa vina cineva sa ma ia. Credeti ca acum imi doresc alta masina? Nu, vreau doar sa invat mai multa mecanica si mai multe despre partea electrica a unei masini...ca pe mine aia m-a terminat. Si ascultand azi piesa asta mi-am dat seama cat de bine ar merge asta ascultata intr-o decapotabila rosie americana (mustang maybe?)...pe un route 66...it's you that make the ride worthwhile..



Queen - Crazy Little Thing Called Love
Asculta mai multe audio Muzica »

5 comentarii:

Unknown spunea...

De aceea Dacia nu se mai numeste masina. :)

ramonelu spunea...

dar trebuie sa fii sofer foarte smeker sa poti sa conduci Dacie.b-)

Cora spunea...

Nu esti prin imprejurimi ha? Pai ma... femeia trebuie sa conduca masina si barbatul sa mestereasca la ea :-??

ramonelu spunea...

pai daca barbatul meu era la sute de km distanta...si oriocum nu-s pitzi sa pun mana pe vertu: "iubituuu...s-a stricat bmw-ul :(( vino sa ma ieeeei"

O spunea...

da. apucă-te de mecanică. pe urmă vei putea pune mâna pe telefon şi zice "puiuuuu', în ce parte drenez fuzeta şi etrieruuuuu?"