duminică, 22 iunie 2008

e prea mult...

Cu totii am trecut in viata asta, cu sau fara buna noastra vointa, prin anumite evenimente de familie...si ma refer aici la nunti. Fiindca tot a inceput sezonul nuntilor...a inceput sa curga si cu invitatii la mine la usa...unele chiar din partea unor rude. Si va dati seama ca fiecare eveniment de genul trebuie sa fie precedat de discutii despre mire/mireasa/locatie/avere/neamuri etc etc ...ca discutiile de dupa nici nu mai trebuie mentionate.
Si apare mereu lucrul ala care ma enerveaza pe mine mereu - te duci la cineva la nunta pentru ca a fost la nunta ta (si e datorie) sau ca vrei sa vina la nunta copiilor tai. Bleah! Si daca eu nu ma marit? Inseamna ca ai mei s-au dus la atatea nunti degeaba? Stiu ca si Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" comenta aspectul asta...de ce trebuie sa devina o nunta o obligatie? In fond, te duci acolo sa-i sustii pe miri si sa te simti bine, nu? Ca la orice petrecere de altfel. Mai apar comentarii de genul...pai daca te mariti la Pitesti, o sa vina multa lume...daca te mariti la Bucuresti nu mai vine nimeni. Gen...foarte tare! Lasa sa vina prietenii mei si atat. Si daca ma marit la Londra? Sau deloc? Sa-mi dea totusi bani...cand o sa am nevoie o sa ma duc sa le spun...stiti...eu nu ma mai marit...dar daca ati putea sa-mi dati acum "cadoul" ar fi foarte bine...stiti..incerc sa-mi schimb masina =))
Nu-mi place ca s-a degradat atat de mult evenimentul asta care ar trebui sa fie atat de important in viata unui om. Pana la urma, poti sa te casatoresti si pe o insula pustie...iei un popa si gata. Dar vrei sa faci mare petrecere ca sa ii ai pe cei dragi alaturi in cea mai frumoasa si mai fericita zi din viata ta. Dar nuuuuuu...trebuie sa vezi cine a venit, sa fii atent sa fie bine servita mancarea la masa...sa bagi in seama pe toata lumea, ca altfel se supara. Pai...poate eu sunt foarte indragostita si de-aia ma marit. Si poate ca in ziua aia vreau sa stau numai langa noul meu sot recent achizitionat. Cum ziceam...nuntile suck..numai pentru ca au devenit un fel de afacere. "Cu banii de nunta si-au cumparat copiii masina" Say what?
Mda...eh...inca un motiv sa renunt la evenimentul asta. E doar o mare sarada. Nu mai e vorba de iubire, de fericire, de momentul ala important care te marcheaza...Sincer, daca ar fi vreodata sa se intample asa ceva, chiar as vrea sa fie undeva depaaaaaaaaaarte, fara sute mii de neamuri pe care nu le-am vazut in viata mea si oameni plictisiti care se uita non stop la ceas sa se faca 12 sa lase plicul cu bani ca sa plece...fara "obligatii" si porcarii de-astea. Pur si simplu sa traiesti clipa aia...in care conteaza un singur lucru...
Presupun ca ce vreau eu e doar in filme...trist...foarte...



EROS RAMAZZOTTI
Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

Unknown spunea...

Ultima pereche cununată de ai mei au avut cea mai frumoasă nuntă la care m-aș putea gândi: ei doi, nașii and that's it.

Și cam așa aș vrea să fac și eu. Sună bine, eh?

ramonelu spunea...

Da! Dar cred ca era si un popa acolo,nu?;))
Anyway...although it's highly unlikely to happen...that's what i would like too :X

Anonim spunea...

draguta fetita, si eu eram exact de aceeasi parere ca matale (dupa cum cred ca am si discutat de cateva ori) despre nunti. ei bine, si mie mi se facea cam scarba...si ma pune naiba sa ii zic lu mama ca asa si pe dincolo si de faza cu never gonna happen then what?...si mama, calma (eu ma ambalasem, ii zisesem acolo cu patos toate motivele bla bla bla) si zambind intelegator, imi zice frumos: dar tu crezi ca banii cresc in pom? me=:-?? ca dupa nunta sa aiba si tinerii insuratei cu ce ridica o casa, cu ce sa isi ia o masina, un aragaz;))) chestiile esentiale...daca au ei bani, bravo lor, dar nu toti sunt in situatia aia...si defapt pt rude nunta e un fel de imprumut: i help you now, you help me when i get married(or never ever if i won't :D) you see? si da, e cam naspa ce sa zic...but that's how it goes...si btw, o nunta misto costa o gramada!!!! si macar sa ai cu ce sa o platesti, nu? ;))))