marți, 24 iunie 2008

rock'n'roll kid

Daca tot am scris despre nunti...acum sa vorbesc si despre meseria de parinte, nu?:))
Cred ca toti am avut cel putin o problema cu parintii si cel putin o data ne-am dorit sa ne fi nascut in alte parti ale lumii sau in alte timpuri...dar vorba aia..parintii nu ti-i alegi. Si daca meditezi un pic, iti dai seama cat de tari sunt parintii tai pana la urma. Numai ca sunt ai tai si stau prea mult cu gura pe tine:D
Si atunci nu pot sa nu ma gandesc la cum o fi sa fii copil de rock star...adica...tac'tu sa fie Steven Tyler, Mick Jagger...la Ozzy acasa deja stim cum sta treaba :)) Sau cum a crescut Lenny Kravitz, caruia Duke Ellington i-a cantat "La multi ani" cand a implinit 5 ani. Bine..asta deja e un caz mai classy asa...
Sa ramanem la zona rockului ala de anii '70 - '80. Sa cresti cu astfel de oameni in jurul tau. Oare erau chill asa sau se enervau repede? Veneau si ei stresati de la munca?;)) Iti incurajau pasiunile? Cu siguranta n-aveau timp sa vina la recitalurile de pian, spectacolele de balet sau meciurile de fotbal. Si daca veneau, sigur veneau cu bodyguarzii dupa ei :p Asta e cam trist asa. Dar sa dea naiba de nu erai cel mai smecher din curtea scolii. Ziceam ca trebuie sa completeze invatatoarea niste fise cu datele fiecarui elev. Si stiti cum e...il intreaba pe fiecare in parte. Fiecare...Smith...mama-Gina...tata- Bob...Mendez...mama-Rosa...tata-Pablo...si vine o fetita...nume: Willis...mama: Demi Moore, ca n-a luat numele tatalui...si tata...Bruce. Cum o fi? Stiu cat ma laudam eu cu ce poa' sa faca tata...si tot eram cea mai smechera din curtea gradinitei. Dar fata aia? Pai le scuipa seminte intre ochi si aia erau fericiti. Pai si Steven Tyler i-o fi zis fie-sii vreodata...bai fata, la ce ora vii diseara? Pe de alta parte...zdaiseama cand fie-sa lu' Bruce Willis isi aducea boyfriendul acasa?:> Ii tremurau aluia si nicovala si scarita...din ureche..desigur.
Si-apoi...te faci mare. Si vrei sa te faci doctorita. Si te duci la Harvard. Si e ceremonia de absolvire. Si vine tac-tu imbracat in rockereli d-alea nebune si fluiera intre toti intepatii aia de acolo la costum. Pai nu e foarte tare?
Era o faza intr-un film. Era unul roacker si se aruncase cu motocicleta de la etaj. Se trezeste la spital si o intreaba pe doctorita ce i s-a intamplat. Si asta ii spune "Pai ati sarit cu motocicleta de la etajul casei dumneavoastra" "Sunt un rockstar...d'oh!" Nu e foarte tare? Mai conteaza cand sari din copaci, copil fiind?:D
Sau...ce petreceri poti sa dai!! Deci vai de capul meu...esti regele tuturor 8-> La o pocnitura de degete ai ce formatie vrei, cand vrei si-ti canta ce vrei, cele mai tari localuri de-abia asteapta sa le inchiriezi si asa mai departe. Cum sa nu castigi respectul tuturor?
Desigur ca in toate cazurile descrise mai sus nu ma refer la cazurile: Paris Hilton si sor'sa, Nicole Richie si alte ratate d-astea. Ma refer la gagicile si baieteii care au ramas cu ceva din genele bengoase ale parintilor.
Cum o sa fie peste vreo 15 ani copiii aia ai lu' Angelina...5-6 cati naiba sunt...Pe langa faptul ca primul copil, ala cambodgian, Maddox este foarte tare si l-as lua si eu de sot peste vreo 20 de ani...cand o sa mai spuna el ca tac-so (chit ca e vitreg) e Brad Pitt...o sa se trezeasca la petreceri cu prietenele lui si cu mamele lor, eventual si cu tatii...ca sa nu uitam...ma-sa e Angelina Jolie.
Dar, normal, nicaieri nu e lapte si miere...au si ei o gramada de probleme cu ai lor ca bla bla..nimeni nu e perfect...sunt urmariti de papparazzi and so on...bla bla. Da! Dar nu e misto?:))



THe roots ft cody chestnut
Asculta mai multe audio Muzica »

4 comentarii:

Unknown spunea...

Mie-mi place asea cum sunt. Adicatelea, gen, mah tanti. Ce nu-ti convine, doar ne ai pe noi prieteni. We're the superstars around xD

Where's my red carpet....

ramonelu spunea...

you're right...I am a superstar :> guess that makes my parents very rock'n'roll :p
and sorry hon...but you'll have to share the red carpet with me ;)

Unknown spunea...

Nonsense, the red carpet is mine! All mine!

ramonelu spunea...

It's my way or the highway kid! :D