luni, 30 iunie 2008

viva espana!

Dupa cum bine stiti, Spania este noua campioana a Europei :D :D :D And that is the type of news that makes me smile all the time :) :) :)
Si ma uitam la tv la imaginile transmise in direct din Madrid, unde echipa sarbatorea impreuna cu tot poporul aceasta reusita. Cantau cu totii si dansau cu totii...era bucurie pura...mi s-a parut minunat! Nu au existat vedetisme sau strambaturi din nas...sau mai stiu eu ce...
Sa presupunem, prin absurdul absurdului, ca Romania ar castiga un ceva...ceva de bine. Pai ii vedeti voi pe minunatii tricolori iesind in Piata Constitutiei sa sarbatoreasca alaturi de toti cei care s-au imbracat in galben si care au trait cu sufletul la gura fiecare faza a meciului? Parerea mea sincera este ca nu... Nu-i vad eu pe toti jucatorii nostri internationali, dar nu numai...adica...mai exact...nu-i vad eu pe Mutu, pe Radoi, pe Contra si asa mai departe zbantuindu-se si bucurandu-se sincer de victorie. Ei se gandesc doar la momentul in care vor primi cecul de plata...si asta mi se pare oribil...asta e si motivul pentru care fotbalul nostru nu e asa de frumos ca al brazilienilor, al spaniolilor, al celor care joaca fotbal in primul rand de placere! Pai ai nostri s-au plans si de faptul ca si-au platit singuri racoritoarele baute pe perioada antrenamentelor...Sfinte Sisoe! Sa ne imbracam cu totii in galben si sa bem bere cu cutie galbena, editie speciala pentru Euro...Recunosc! Si eu am fost printre acesti galbeni, si eu am trait fiecare meci si am pus suflet. Dar acum vad echipe adevarate, cum e cea a Spaniei, care joaca fotbal si nu se incurca...iar apoi stiu sa se si bucure de victorie. Si atunci imi dau seama ca noi nu vom avea niciodata asa ceva...si mi se pare foarte trist!

3 comentarii:

Unknown spunea...

Când om ajunge să jucăm ca Spania o să se schimbe și mentalitatea românului.

Realizezi că noi n-o să apucăm o astfel de victorie, nu?

ramonelu spunea...

Nici noi, nici nepotii nepotilor nostri :D
*scuzati pesimismul.defect din nastere.

Anonim spunea...

"vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat".(trust petru rares)..eu cred!eu chiar cred!in 20 de ani se va schimba scena politica si atunci toate vor inflori :X sau vor da miere :* si lapte 8->(si nu numai in postnatal ;) ).
>:D<